Kenttäkeittimen käytön peruskurssi
Kurssi antaa perusvalmiudet soppatykkiruoan valmistukseen kenttäkeittiöllä. Opistolla on mahdollista yöpyä kurssin ajan 2 hh huoneissa omin liinavaattein. Majoitus sisältää aamupalan.
Ajankohta: Perjantai 24.5.2024 klo 18-21 ja lauantai 25.5.2024 klo 9-16
Kurssin vetäjä: Jari Heiska
Kurssin hinta: 40 €
Yöpyminen: 40 €
Kurssin sisältö:
- Perus reseptiikkaa, Gastronomiaa keitoista – Jari Heiska
- Matematiikka, ruokailijoiden-ja raaka-aineiden määrien huomioiminen ruoanlaitossa – Jari Heiska
- Keittimen käyttöä ulkotapahtumissa – Jari Heiska
- Kokemuksesta opittua ”tee näin – älä tee näin” – Juhani Forma
- Keittimen kuljettaminen – Jari Heiska
- Keittimen huoltoa – Jari Heiska
Ilmoittatuminen 10.5.2024 mennessä, paikkoja rajoitetusti.
Hakulomake